Atorguen al Dr. Angelo Territo el premi a la millor tesi doctoral del 2020 en el Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Urologia (AEU)

22/06/2022

El Dr. Angelo Territo, adjunt de la Unitat d'Urologia Oncològica i de l'Equip Quirúrgic de Trasplantament Renal de la Fundació Puigvert, guanya el premi a la millor tesi doctoral llegida i aprovada el 2020 en el Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Urologia (AEU), que es va celebrar del 8 a l'11 de juny a Burgos.

 

La tesi, titulada Robotic Assisted Kidney Transplant: analysis of surgical aspect and fuctional results from its introduction to its standardization (o ‘Trasplantament renal assistit per robot: anàlisi de l'aspecte quirúrgic i dels resultats funcionals des de la seva introducció fins a la seva estandardització’ en català), té un caràcter internacional perquè va ser duta a terme en la Universitat de Modena i Reggio Emilia (Itàlia), però recopila tots els estudis publicats per la Fundació Puigvert que analitzen els diferents escenaris possibles en el trasplantament renal (TR) robòtic entre 2017 i 2020.

Quan la gran majoria de les tesis se centren exclusivament en un aspecte, el treball del Dr. Territo ofereix una àmplia visió del trasplantament renal robòtic: des dels resultats funcionals a curt i mitjà termini, els pacients amb obesitat o els ronyons amb vasos múltiples, fins a la corba d'aprenentatge del TR robòtic, els marcadors inflamatoris i el cold ischemia device. Així, no és d'estranyar que aquest PhD guanyés també el premi a la millor tesi doctoral en el 24è Simposi de la Societat Catalana d’Urologia (SCU), celebrat els dies 19 i 20 de novembre de 2021 a Barcelona.

Enhorabona Dr. Territo!

Contacte

Contacte Comunicació

934 169 700 ext. 4671

 

Esdeveniments